Tijdelijk verblijfsvergunning om te werken – 1ste aanvraag

  • Beschrijving

    Een vergunning tot tijdelijk verblijf om te werken heeft een duur van ten hoogste een jaar. Een eerste aanvraag voor een vergunning tot tijdelijk verblijf om te werken kan slechts door een legaal op Aruba gevestigde werknemer worden aangevraagd en is afhankelijk van het aanbod op de lokale arbeidsmarkt. Een vergunningsplichtige met een vergunning tot tijdelijk verblijf om te werken krijgt deze vergunning voor een bepaalde functie bij een bepaalde werkgever.

  • Waar aan te vragen? / Meer info bij

  • Wat kost het?

    Bij indiening wordt u een bedrag van Awg. 65,- in rekening gebracht (retributiekosten). De leges voor de vergunning bedragen Awg. 1.200,-. Dit is EXCLUSIEF de te betalen waarborgsom.

  • Wat moet ik meenemen?

    Door het openen van onze lijst van vereisten krijgt u een overzicht van hetgeen u dient mee te nemen.

  • Hoe lang duurt het?

    De wachtduur voor deze vergunning bedraagt 10 weken

  • Zie ook